Jídelní lístek

Jídelní lístek

 Předkrmy

Gratinovaný kozí sýr zdobený červenou řepou  155,-

  • Teplý kozí sýr, červená řepa marinovaná v lesním ovoci

Hovězí Carpacio s domácím bazalkovým pestem a parmazánem, citron   175,-

  • Tenké plátky hovězí svíčkové s pestem z čerstvé bazalky

Terinka kachní paštiky s omáčkou cumberland   95,-

  • Jemná paštika s kousky pečené kachny, rybízová omáčka s portským a pomerančem

Hovězí polévka se zeleninou a kuskusem  40,-

  • Silná hovězí polévka se zeleninou a kuskusem

 

Ryby

150g Lososový tataráček zdobený černou havajskou solí s toasty  245,-

  • Tataráček proložený sekaným ledovým salátem, ochucený limetkovou šťávou

200g Steak z norského lososa s glazovaným zázvorem  275,-

  • Přírodní steak z lososa, ochucený zázvorem glazovaným v medu a bílém balzamiku

200 g Steak z norského lososa provoněný koriandrovým pestem  275,-

  • Přírodní steak z lososa dochucený sekanými čerstvými bylinkami a koriandrem

250g Tygří krevety na zázvoru s rozpečeným domácím bramborovým chlebem   335,-

  • Na zázvoru, šalotce a česneku, restované čerstvé tygří krevety (uvedená gramáž je váha celých nevyloupaných krevet

 

Dětská jídla

Smažené kuřecí řízečky s bramborovou kaší   85,-

Přírodní kuřecí prsíčko s hranolky  85,-

  • Děti jsou srdečně vítány a bude nám potěšením jim uvařit poloviční nebo zjednodušené verze některých našich pokrmů. Poloviční porce účtujeme za 70% ceny.

 

Těstoviny, noky, rizoto

Domácí bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a gorgonzolou  165,-

  • Domácí bramborové noky s parmazánem s kousky kuřecích prsíček v omáčce ze sýra z modrou plísní a špenátu

Domácí bramborové noky s houbami a parmazánem   155,-

  • Domácí bramborové noky s parmazánem v omáčce z hřibů a lesních hub

Penne se smetanovou omáčkou a kousky lososa  165,-

  • Těstoviny s lososem v jemné smetanové omáčce

Jasmínové rizoto s krůtím masem, řapíkatým celerem a parmazánem  155,-

  • Pečené rizoto z jasmínové rýže s krůtím amasem, tymiánem, šalotkou a řapíkatým celerem 


Hlavní jídla

150g    Zakouřený tataráček z hovězí svíčkové s Maldonskou solí, chlebové topinky  275,-

  • Tradiční sekaný tatarský biftek ze svíčkové ochucený worchestrem, hořčicí, šalotkou a kečupem, provoněný kouřem

150g   Hovězí tataráček s kapary, šalotkou a dijonskou hořčicí s belgickými hranolky  295,-

  • Jemný tatarský biftek, nachucený kyselou okurčičkou, šalotkou, kapary, dijonskou hořčicí a olivovým olejem

250g   Hovězí líčka na černém pivě, bramborová kaše   195,-

  • Velmi jemné hovězí maso v úpravě na černém krušovickém pivu a kořenové zelenině, domácí bramborová kaše s máslem

200g   Hovězí steak na pepři se sázeným vejcem, slaninou a zámeckými brambory  365,-

  • Hovězí steak ze svíčkové s jemnou omáčkou demi-glace

200g   Vepřová panenka na hřibech a tymiánu s bramborovými noky nebo rýží  235,-

  • Steak z vepřové panenky se silným houbovým přelivem

200g   Vepřová panenka provoněná čerstvými bylinkami s uzenou paprikou, opečené domácí bramborové rosti    235,-

  • Steak z vepřové panenky ochucený čerstvými sekanými bylinkami s česnekem a chilli papričkou v extra virgin olivovém oleji

350g   Konfitované kachní stehýnko s červeným zelím, škubánkové opečánky   195,-

  • Kachní stehýnko dlouze pečené v tuku při nízké teplotě, opečené domácí bramborové škubánky, sladko-kyselé červené zelí

200g   Kuřecí prsíčka Tandori na grilovaném kuskusu s cuketou a paprikami  195,-

  • Grilované kousky kuřecích prsíček na tureckém kuskusu ochuceném krémovým balzamikem a zázvorem

200g   Filetovaná kuřecí prsíčka na čedarovém jezírku s listovým špenátem a belgickými hranolky  195,-

  • Kuřecí prsíčka filetovaná na sýrovém jezírku s listovým špenátem a smetanou

 

Steaky

200g Steak z hovězí svíčkové   335,-

250g Flank steak  215,-

200g Telecí steak  255,-

200g Steak z vepřové panenky  145,-

200g Steak z kuřecích prsíček  135,-

200g Steak z lososa     245,-         


Omáčky

Smetanová ze zeleného pepře   35,-

Pepřová demi-glace   35,-

Houbová   35,-

Chilli  35,-

Čedarová  35,-

Tatarská   30,-


Přílohy

Zámecké brambory   35,-

Belgické  hranolky   35,-

Bramborová kaše   35,-  (obsahuje alergeny: 7)

Jasmínová rýže   35,-

Grilovaná zelenina  70,-

Šťouchané brambory  45-

Šťouchané brambory s mozzarellou  45,-  (obsahuje alergeny: 7)

 

Saláty

Salát Caesar s grilovanými kousky kuřete a parmazánovým chipsem  165,-

  • Tradiční salát Caesar z římského salátu s ančovičkovým dresinkem, panchetou a krutonky doplněný grilovaným kuřecím prsíčkem

Farmářský zeleninový salát s trhaným krůtím masem, bramborem a slaninou  165,-

  • Směs listových salátů a čerstvé zeleniny s dlouze pečeným a trhaným krůtím masem

Listový Twister salát s čedarem, kuřetem a cherry rajčátky  165,-

  • Směs listových salátů v tortile s čedarovým dipem a grilovanými kousky kuřete

Caprese "PUGET"  155,-

  • Cherry rajčátka s mozzarellou bocconcini podávané s bazalkovým pestem a krémovým balzamikem
 

Dezerty

Citrónový krém s mascarpone a  máslovou sušenkou  65,-

  • Krém s nádechem citrónu z mascarpone, smetany a cukru dochucený limetkovou kůrou

Čokoládový creme brullé s krustou z třtinového cukru   80-

  • Neodolatelné spojení čokolády a krustičky

Panna cotta s calvadosem, lesním ovocem a skořicovou tyčinkou   75,-

  • Tradiční studený dezert ze smetany přelitý teplou omáčkou z lesního ovoce, skořicová tyčinka z listového těsta

Výběr zmrzlin a sorbetů  60,-

  • Čokoláda, vanilka, malina, maracuja, limeta

90g/180g Výběr mezinárodních sýrů menší / větší porce   90,- / 180,-

  • Brie, parmezán, gorgonzola

 

SEZNAM ALERGENŮ

1) Obiloviny obsahující lepek

2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich

4) Ryby  a výrobky z nich

5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7) Mléko a výrobky z něj

8) Skořápkové plody a výrobky z nich

9) Celer a výrobky z něj

10) Hořčice a výrobky z ní

11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj

14) Měkkýši a výrobky z nich           

    

  • Gratinovaný kozí sýr zdobený červenou řepou                                                            

    (obsahuje alergeny: 7,8,11)

  • Carpaccio z hovězí svíčkové s bylinkami, bazalkové pesto                                                   

     (obsahuje alergeny: 1,78,11)

  • Terinka kachní paštiky s omáčkou cumberland                                                                                           

     (obsahuje alergeny: 1,7)

  • Hovězí polévka se zeleninou a kuskusem                                                                          

     (obsahuje alergeny: 1,9)

  • 150g Lososový tataráček zdobený havajskou solí                                                                  

     (obsahuje alergeny: 13,4,)

  • 200g Steak z norského lososa  s glazovaným zázvorem                                                                                       

     (obsahuje alergeny: 4)

  • 200g  Steak z norského lososa provoněný koriandrovým pestem    
    (obsahuje alergeny: 4,8)

  • 250g Tygří krevety na zázvoru s rozpečeným domácím bramborovým chlebem                                        

    (obsahuje alergeny: 4,8,11)

  • Smažené kuřecí řízečky s bramborovou kaší                                                                                                   

    (obsahuje alergeny: 1,3,4)

  • Kuřecí prsíčko přírodní s hranolky                                                                                

    (obsahuje alergeny: 1,7)

  • Domácí bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a gorgonzolou                        

    (obsahuje alergeny: 1,7)

  • Domácí bramborové noky s houbami a parmazánem                                                                       

     (obsahuje alergeny: 1,3,7)

  • Jasmínové rizoto s krůtím masem, řapíkatým celerem a parmazánem                                                              

    (obsahuje alergeny: 7,9)

  • 350g Konfitované kachní stehýnko s červeným zelím, bramborové šišky                      

    (obsahuje alergeny: 1,3

  • Zakouřený tataráček z hovězí svíčkové s Maldonskou solí, chlebové topinky                  
    (obsahuje alergeny: 1,3,7,10)

  • 250g Hovězí líčka na černém pivě, bramborová kaše                                                              

    (obsahuje alergeny: 1,7,9)

  • Hovězí tataráček s kapary, dijonskou hořčicí a belgickými hranolky                                                        

    (obsahuje alergeny: 3,10)

  • 200g Vepřová panenka na hřibech a tymiánu s bramborovými noky nebo jasmínovou rýží                   

     (obsahuje alergeny: 1,3,7)

  • 200g Vepřová panenka provoněná čerstvými bylinkami s uzenou paprikou, opečené domácí rosti                                            

     (obsahuje alergeny: 1,7)

  • 200g Kuřecí prsíčka Tandori na grilovaném kuskusu s cuketou a paprikami                                            

  • 200g Filetovaná kuřecí prsíčka na čedarovém jezírku s listovým špenátem, belgické hranolky                                     

     (obsahuje alergeny: 7)

  • 200g Steak z hovězí svíčkové                                

  • 250g Flank steak                                                           

  • 20g Telecí steak                                           

  • 200g Steak z kuřecích prsíček

  • 200g Steak z vepřové panenky

  • 200g Steak z  lososa (4)
  • Smetanová ze zeleného pepře

    (obsahuje alergeny: 7)

  • Pepřová demi-glace

  • Houbová
    (obsahuje alergeny: 1,7)
     
  • Čedarová
    (obsahuje alergeny: 1,7)
  • Bramborová kaše                        

    (obsahuje alergeny: 7)

  • Zámecké brambory            
    (obsahuje alergeny: 7)

  • Salát Caesar s grilovanými kousky kuřete                                                                                   

    (obsahuje alergeny: 1,3,4,7,10)

  • Farmářský zeleninový salát s trhaným krůtím masem, bramborem a slaninou

     (obsahuje alergeny:3,7,10

  • Listový Twister salát s čedarem, kuřetem a cherry rajčaty

    (obsahuje alergeny: 1,3,7,10)

  • Caprese "PUGET  (7)
  •  Citrónový krém s mascarpone a  máslovou sušenkou                                                          
     (obsahuje alergeny: 1,3,7)
  • Čokoládový creme Brullé                                                                        

    (obsahuje alergeny: 3,7)

  • Panna cotta s calvadosem, lesním ovocem a skořicovou tyčinkou                     

    (obsahuje alergeny: 1,3,6,7,8,11)

  • Výběr zmrzlin a sorbetů                                                                                                         

     (obsahuje alergeny: 7)     

  • 90g/180g Výběr mezinárodních sýrů menší / větší porce                                       

     (obsahuje alergeny: 7)

Menu

Starters and soups

Gratinated goat cheese garnished with beetroot  155,-

  • 100g / Warm goat cheese, beetroot marinated in forest fruit

Beef Carpaccio with homemade basil pesto and parmesan, lemon    175.-

  • 80 g / Thin slices of beef tenderloin with pesto from fresh basil

Duck terrine with Cumberland sauce  95,-

  • 70g/ Delicate pâté with pieces of roasted duck, currant sauce with Port wine and orange

Beef soup with vegetables and couscous  40,-

  • Strong beef soup with pearl couscous

 

Salads

Caesar salad with grilled chicken and parmesan chips  165,-

  • 100g / Traditional Caesar salad of romaine lettuce with anchovy dressing, pancetta and croutons accompanied by grilled chicken breast

Farmer’s salad with shredded turkey meat, potatoes and bacon  165,-

  • 100g / A mixture of lettuce and fresh vegetables with slow-roasted and shredded turkey

Twister lettuce salad with cheddar cheese, chicken and cherry tomatoes  165,-

  • 100g / A mixture of lettuce in a tortilla with cheddar dip and grilled chicken meat                          

Caprese „PUGET“  155,-

  • 120g / Cherry tomatoes with bocconcini mozzarella served with basil pesto and cream balsamico

 

Fish

Salmon tartare garnished with black Hawaiian salt and toasts  245,-

  • 150g / Tartar interleaved with chopped lettuce, seasoned with lime juice

Norwegian salmon steak with glazed ginger   275,-

  • 200g / Natural salmon steak seasoned with ginger glazed in honey and white balsamic

Norwegian salmon steak flavoured with coriander pesto  275,-

  • 200g / Natural salmon steak seasoned with chopped fresh herbs and coriander   275,-

Tiger prawns with ginger and toasted homemade potato bread   355,-

  • 250g / Fresh tiger prawns sautéed in ginger, shallot and garlic (given weight is the weight of the whole unhusked prawns)

 

Children‘s meals

Fried chicken steak with potato purée 100g  85,-

Sautéed chicken breast with chips 100g  85,-

Children are welcome and we will be happy to prepare for them half portions or simplified versions of some of our dishes. Half portions are charged at 70% of the price.

 

Pasta, gnocchi, risotto

Homemade potato gnocchi with chicken, spinach and gorgonzola   165,-

  • 100g / Homemade gnocchi with Parmesan and with chicken breast pieces in a sauce of blue cheese and spinach

Homemade gnocchi with mushrooms and Parmesan   155,-

  • Homemade potato gnocchi with Parmesan and sauce of boletus and wild mushrooms

Penne with cream sauce and salmon pieces  165,-

  • 80g / Pasta with salmon in a cream sauce

Jasmine rice risotto with turkey, celery and Parmesan  155,-

  • 100g / Baked risotto of jasmine rice with turkey, thyme, shallots and celery

 

Main courses

Smoked beef tenderloin tartar with Maldon salt, bread toasts  275,-

  • 150g / Traditional chopped sirloin steak tartare flavoured with Worcester sauce, mustard, shallots and ketchup, lightly smoked

Beef tartar with capers, shallots and Dijon mustard with Belgian chips  295,-

  • 150g / Delicate tartare flavoured with pickles, shallots, capers, Dijon mustard and olive oil

Beef pepper steak with fried egg, bacon and Parisienne potatoes  365,-

  • 200g / Beef sirloin steak with delicate sauce demi-glace

Beef cheeks in black beer, potato purée  195,-

  • 250g / Tender beef braised in Krusovice black beer and root vegetables, homemade potato purée with butter

Pork tenderloin with mushrooms and thyme with gnocchi or jasmine rice  235,-

  • 200g / Pork tenderloin with a strong mushroom sauce

Pork tenderloin flavoured with fresh herbs and smoked paprika, roasted homemade potato rösti  235,-

  • 200g / Pork tenderloin flavoured with with fresh chopped herbs with garlic and chilli in extra virgin olive oil

Confit duck leg with red cabbage, fried potato dumplings "škubánky"  195,-

  • 350g / Duck leg slow-roasted in fat at low temperature, fried homemade potato dumplings "škubánky", sweet and sour red cabbage

Tandoori chicken breast on grilled couscous with zucchini and peppers  195,-

  • 200g / Grilled chicken breast on Turkish couscous flavoured with creamy balsamic and ginger

Chicken breast fillets in a cheddar sauce with spinach and Belgian chips   195,-

  • 200g / Chicken breast fillets in a cheddar sauce with spinach and team

 

Steaks

Beef sirloin steak  335,-

  • 200g / The most tender lean beef

Flank steak  215,-

  • 250g / A piece of wide flat cut from the bottom of the navel of a young bull. This flavourful piece of meat is firmer and more fibrous, but tastes great. Meat is prepared whole ideally, and then cut at an oblique angle into thin slices.

Veal steak  255,-

  • 200g / Juicy steak from veal roast

Pork tenderloin steak 200g  145,-

Chicken breast steak 200g  135,-

Norwegian salmon steak 200g  245,-

Beef steaks prepared in various ways:

RARE - Rare cooked steak, the meat inside is red or bloody, roasted just on the surface. This way of preparing meat is only common for beef. The meat is very tender and for connoisseurs and steak lovers it is the most popular method of preparation.

MEDIUM - Medium rare steak, roasted on top and in the middle it is pink and juicy. It is the most common way of preparing steaks. Besides beef, also lamb and pork can be prepared this way.

WELL DONE - Fully roasted steak is brown and the inside loses its juiciness. This method of preparation is suitable for fattier meat that is drying out less and for poultry which should never be bloody. For the finest beef meat is used less, but some prefer this method because of fear from possible diseases.

MEDIUM RARE & MEDIUM WELL - Slightly more or less cooked steak Medium, more or less pink, meat prepared this was is not usually required in advance, it is a term for the result.

 

Side dishes

Parisienne potatoes 35,-

Belgian chips 35,-

Potato purée 35,-

Jasmine rice 35,-

Mashed potatoes 45,-

Mashed potatoes with mozzarella 45,-

Grilled vegetables 75,-

Fried potato dumplings "škubánky" 35,-

 

Homemade sauces

Creamy green pepper sauce 35,-

Pepper sauce demi-glace 35,-

Mushroom sauce 35,-

Cheddar sauce 35,-

Chilli sauce 35,-

Tartar sauce 30,-


Desserts

Lemon cream with mascarpone and butter biscuit  65,-

  • Cream with a hint of lemon, of mascarpone, cream and sugar, flavoured with lime zest

Chocolate creme brulée with a crust of sugar cane  80,-

  • Irresistible combination of chocolate and sweet crust                                                                

Panna cotta with calvados, wild berries and cinnamon stick  75,-

  • Traditional cold cream dessert topped with warm wild berries sauce, cinnamon puff pastry stick

Selection of ice creams and sorbets  60,-

  • chocolate • vanilla • raspberry • passion fruit • lime

Selection of international cheeses smaller/ bigger portion  90,- / 180,-

  • 90g / 180g Brie, Parmesan, Gorgonzola

 

List of allergens

(1) Cereals containing gluten

(2) Crustaceans and products made from them

(3) Eggs and products made from them

(4) Fish and products made from fish

(5) Peanuts and products made from them

(6) Soya beans and products made from them

(7) Milk and products made from it including lactose

(8) Nuts and products made from them

(9) Celery and products made from it

(10) Mustard and products made from it

(11) Sesame seeds and products made from them

(12) Sulphur dioxide and sulphites

in concentrations higher than 10 mg ml / kg, l, expressed as SO2

(13) Lupines and products made from them

(14)  Shellfish and products made from shellfish

 

Gratinated goat cheese garnished with beetroot (7,8,11)

Beef tenderloin Carpaccio with herbs, basil pesto (1,7,8,11)

Duck terrine with Cumberland sauce (1,7)

Beef soup with vegetables and couscous (1,9)

Caesar salad with grilled chicken and parmesan chips (1,3,4,7,10)

Farmer’s salad with shredded turkey meat, potatoes and bacon  (,3,7,10)

Twister lettuce salad with cheddar cheese, chicken and cherry tomatoes (1,3,7,10)

Caprese „PUGET“(7)

Salmon tartare garnished with black Hawaiian salt (1,3,4)           

Norwegian salmon steak with glazed ginger (4)

Norwegian salmon steak flavoured with coriander pesto (4,8)

Tiger prawns with ginger and toasted homemade potato bread (1,3,4,)

Fried chicken steak with potato purée (1,3,7)                  

Sautéed chicken breast with chips         

Homemade potato gnocchi with chicken, spinach and gorgonzola (1,3,7,)

Homemade gnocchi with mushrooms and Parmesan (1,3,7)

Jasmine rice risotto with turkey, celery and Parmesan (7,9)

Smoked beef tenderloin tartar with Maldon salt, bread toasts (1,3,7,10)

Beef tartar with capers, shallots and Dijon mustard with Belgian chips (3,10)

Beef cheeks in black beer, potato purée (1,7,9)

Pork tenderloin with mushrooms and thyme with gnocchi or jasmine rice (1,3,7)

Pork tenderloin flavoured with fresh herbs and smoked paprika, roasted homemade potato rösti (1,7)

Tandoori chicken breast on grilled couscous with zucchini and peppers

Chicken breast fillets in a cheddar sauce with spinach and Belgian chips (7)

Beef sirloin steak

Veal steak

Flank steak

Pork tenderloin steak  

Chicken breast steak

Norwegian salmon steak (4)

Creamy green pepper sauce (7)

Pepper sauce demi-glace

Wild mushroom sauce (1,7)

Cheddar sauce (7)

Parisienne potatoes (7)

Fried steak chips

Potato purée (7)

Jasmine rice

Grilled vegetables (7)

Mashed potatoes with mozzarella (7)

Caesar salad with grilled chicken (1,3,4,7,10)

Lemon cream with mascarpone and butter biscuit (1,3,7)

Chocolate creme brulée (3,7)

Panna cotta with calvados, wild berries and cinnamon stick (1,3,6,7,8,11)          

Selection of ice creams and sorbets (7)

Selection of international cheeses smaller/ bigger portion (7)


Created 2013 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - miniportál Akrij.com